100% Sayuran Campuran Alami Dehidrasi / Garing

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

NAMA PRODUK & GAMBAR:

100% Sayuran Campuran Alami Dehidrasi / Garing

Natural DehydratedDried AD Mixed Vegetables (4)
Natural DehydratedDried AD Mixed Vegetables (2)

PANJELASAN PRODUK:

Bungkus sayuran anu déhidrasi kalebet batang héjo anu déhidrasi, wortel déhidrasi, kol anu déhidrasi, kulit kacang, daun bawang anu déhidrasi, sareng sajabana.

FUNGSI:

APLIKASI:

Sayuran campuran organik organik campuran dehidrasi sachet chip khusus kanggo rempah mi instan bumbu harga sayuran anu déhidrasi.

SYARAT SENSORIAL:

Atribut Organoléptik Katerangan
Penampilan / Warna Héjo Alami
Ambu / Rasa Sayuran campuran ciri, henteu bau asing atanapi rasa

Syarat fisik & kimia:

Wangun / Ukuran 1-3mm, 3x3mm, 5x5mm, 10x10mm, 40-80mesh
Ukuran tiasa disaluyukeun 
Bahan-bahanna 100% sayuran campuran alami sakumaha khusus,
tanpa aditif sareng operator.
Uap 8,0%
Total Ash ≦ 2,0%

ASKI MIKROBIOLOGI:

Jumlah Piring Jumlah <1000 cfu / g
Wujud Coli <500cfu / g
Total kapang & kapang <500cfu / g
E.Coli 30MPN / 100g
Salmonella Négatip
Staphylococcus Négatip

PAKETAN & PEMASARAN:

Produk disayogikeun dina kantong poliétilén kapadetan tinggi sareng kasus serat anu bergelombang. Bahan bungkus kedah ngagaduhan kualitas bahan pangan, cocog pikeun panangtayungan sareng pelestarian konténna. Sadaya karton kedah ditempelkeun atanapi ditempelkeun. Staples henteu kedah dianggo.

Karton: 20KG Beurat Bersih; Kantong PE batin & karton luar. 

Ngamuat kontainer: 12MT / 20GP FCL; 24MT / 40GP FCL

25kg / kendang (beurat net 25kg, beurat kotor 28kg; Dikemas dina karton-drum sareng dua kantong plastik di jero; Ukuran Drum: jangkung 510mm, diaméter 350mm)

LABELING:

Label rangkep kalebet: Nami Produk, kode Produk, Jumlah / Jumlah Henteu, Beurat Kotor, Beurat Bersih, Tanggal Prod, Tanggal Kadaluarsa, sareng Kaayaan Panyimpenan.

Kaayaan Simpenan:

Kedah Disegel sareng disimpen dina palét, jauh tina témbok sareng taneuh, dina Kaayaan Bersih, Garing, Asik sareng Ventilasi tanpa bau anu sanés, dina suhu di handap 22 ℃ (72 ℉) sareng handap asor relatif 65% (RH <65 %).

KAHIRUPAN KURUNG

12 Bulan dina Suhu Normal; 24 Bulan ti tanggal produksi dina kaayaan panyimpenan anu disarankeun.

SERTIFIKAT

HACCP, HALAL, IFS, ISO14001: 2004, OHSAS 18001: 2007


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali