Tentang Kami

Ruisheng International Trade Co., Ltd.

(Ruisheng Food Technology Co., Ltd.)

Kami Agén Penjualan & Mésér ngahususkeun kana Bahan Pangan sareng Bahan Aditif Pangan.

Kantor pusat kami perenahna di Jiaxing City, jalan anu singget ti bandara Shanghai Pudong & Hongqiao.

Kami hiji tim anu berpengalaman tina Penjualan, Sourcing sareng Supply Chain specialists spesialis sareng langkung ti 20 taun pangalaman koléktif dina Bahan Pangan.

Kami nyayogikeun dukungan end- to -end, nyambungkeun konsumén kami sareng produk anu pas pikeun nyumponan kabutuhan khusus na.

Kami nyayogikeun aplikasi sareng pangembangan pangrojong pasar di langkung ti 30 nagara anu ngalangkungan Asia Tenggara, Australia, Éropa, Afrika sareng Amérika Kidul.

Kami gaduh jaringan éksténsif mitra pasokan anu dipercaya anu damel babarengan sareng kami pikeun mastikeun hasil nilai anu pangsaéna pikeun sadaya palanggan. 

Kami pasatujuan ekslusif sareng pabrik mie kaca sareng sayuran anu garing pisan.

Produk Kami

1. Sayuran Dehidrasi

Kami nawiskeun sababaraha sayuran anu kualitas luhur (dina jumlah ageung atanapi khusus dibungkus)

chives dehidrasi, batang héjo déhidrasi, wortel déhidrasi, bawang garing bawang bodas déhidrasi, brokoli déhidrasi, engkol déhidrasi, kembang engkol déhidrasi, bubuk sayur dehidrasi

2. Mie Gelas / Vermicelli

Kisaran anu raos tina rasa otentik

Mi Gelas Piala Vegan Instan, Mi Aci, Aci Kentang, Aci Kentang, Aci tapioka

3. Aditif Kadaharan

Kami nyandak rupa-rupa bahan baku standar sareng makanan khusus (dina jumlah ageung atanapi khusus dikemas)

Pangamis (Fruktosa & Stevia), Thickeners, Enhancers Nutrisi, Pengawet, Antioksidan, Asam, Vitamin, Asam amino, Protéin Sayuran, Serat kacang polong, Jagong Jagong, Stik dirobih

4. Bumbu

Ketchup, Bahan-bahan Panci Panas

5. Aditif Kadaharan

Tepung gluten jagong, Protéin béas, Tepung lauk, Tepung hayam

Manajemén ranté suplai

Kami lincah, gancang, sareng sumber daya

Kami bakal milarian bahkan produk anu paling hese dipanggihan

Kami bakal resep pisan palanggan pikeun ngandelkeun Ruisheng janten agén pamésér spesialis di Cina.

Kami bahkan tiasa ngabantosan penjualan produk konsumén kami sorangan balik ka Cina.

Naon anu tiasa dilakukeun Ruisheng pikeun anjeun?

Unggal bisnis ngagaduhan syarat masing-masing.

Misi kami nyaéta nyayogikeun layanan bespoke ka unggal palanggan pikeun mastikeun anjeun sadayana nampi solusi anu pangsaéna pikeun nyumponan kabutuhan anjeun.  

Sourcing ti Cina tiasa ageung.

Kami ngajantenkeun saderhana pikeun anjeun.

Kami bakal dipercaya One-Stop Consolidator anjeun pikeun sajumlah éksténsif bahan-bahan kualitas.

Kami yakin pisan yén sanaos harga sok penting - éta mangrupikeun nilai anu meunang dinten pikeun sadaya usaha.

Kami bakal damel raket sareng anjeun pikeun ngartos kabutuhan anjeun pikeun nganteurkeun produk anu leres kana panto anjeun. Ruisheng ngagaduhan kamampuan pikeun bertindak salaku Agén paméséran anjeun di Cina supados ngadukung pamekaran produk & aplikasi énggal.

Jangji Kami

Di Ruisheng janji kami pikeun mastikeun yén produk kualitas luhur anu bakal nganteurkeun kinerja biaya pangsaéna.

Tujuan kami nyaéta ngamungkinkeun anjeun ngahontal kauntungan anu maksimal.

Tujuan kami nyaéta ngawangun kerjasama bisnis strategis jangka panjang sareng sadaya konsumén urang.

Motto kaluar téh Win-Win pikeun Saling Nguntungkeun.

Naha milih urang?

Konsép Bisnis Ruisheng

Pikeun digawekeun sacara raket, harmonis, sareng transparan sareng sadaya palanggan pikeun mastikeun anjeun nampi anu anjeun peryogikeun.

Urang bakal ngungkit pangalaman sumber kami, kaahlian negosiasi, knowhow téknis sareng jaringan éksténsif pikeun mastikeun unggal pelanggan ngagaduhan nilai leres tina produk anu kami suplai.

Tim kami anu saé pisan tiasa lancar sareng éfisién nanganan sareng koordinasi tangtangan naon waé.

Kami nempatkeun kapercayaan kana modél kolaborasi palanggan sareng ngagantelkeun penting pisan pikeun produk sareng kualitas kabutuhan unggal palanggan.

Sistem Manajemén Pesenan anu diasah sacara hadé bakal ngajantenkeun anjeun diperbarui ngeunaan panilitian, conto, urutan, sareng status kiriman ogé ngajamin sadayana dokumen anu pas sareng perlu.

Kami ngarep pisan ngabantosan anjeun kalayan sarat anjeun.